online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Postaláda

Hallgatóinktól kapott leveinkből válogattunk.
Fogadják
sok szeretettel!

 

Jelentős időtartamban a Mária Rádió műsorait hallgatom, archívumban tudom visszahallgatni a kilenc, és a tizennégy órakor kezdődő müsorokat, és találomra a többi programot, amikor számítógép mögé tudok ülni. Számomra megnyerő a lelkisége, a politika nélküli, az örök értékekre épülő műsorrendje. Az emberi élet egyetlen értelmes tevékenységére ösztönöz, melynél lényegesebb és fontosabb cél - Isten országának építése és megélése - nincs.
Nem vagyok pap, talán ezért fogalmazok ilyen nehézkesen, ezért elnézést kérek. Hibácskay Ernő

Kedves Mária Rádió! Én evangélikus óvónő vagyok, egyházi intézményben dolgozom, de itthon és az autóban is csak a Mária Rádiót hallgatom! Fogva tart, mert JÉZUST ADJA NEKEM.
Szép napot! 

Nem semmi, ez a dinamikus fejlődés! Van potenciál a Szűzanyában, úgy látszik.

Nagyon sajnálnám, ha nem tudnám hallgatni a rádiót, szinte minden este hallgatom a műsoraikat, a legjobb rádió, amit valaha hallgattam...

Nagyon örültem amikor az első magazint a kezembe vettem, júliusi hónapban megjött. Nagyon jó újságnak tartom, és léleképítő, megerősítő magazin.

Tetszik a hírlevél új megjelenési formája! Áttekinthető és kellemes érzés olvasni is (a kék szín meg az egyik kedvencem. Gratulálok a változáshoz!

Azzal a hittel mentem a Mária Rádióba a Rajkó képviseletében, ahogy nap-mint nap dolgozom. Azonban a cigánypasztorációnak szentelt nap jelentőségét, atmoszféráját igazán csak ma éreztem át, így annak a lehetőségnek a jelentőségét is, hogy ebben a szép munkában, együttlétben részt vehettem


Nagyon áldásos a műsoruk, szoktuk hallgatni, pedig protestáns egyházhoz tartozunk, áldja meg az Úr a további munkájukban is!


Tisztelt Sillye Jenő! Nagy örömmel hallgatom mindig a műsorát és csodálatos, ahogy beszél saját családjáról. Remek a zenéje és a hozzátartozó történetek. Gratulálok és további boldogságot és egészséget kívánok.

 

Mindennapi táplálékom a Mária Rádió! Evangélium, ami a nap minden szakában elkísér, érzékennyé teszi a lelkemet Isten dolgainak befogadására, és akaratának megtartására! Köszönöm a munkatársak szolgálatát! Szeretettel: Köhlerné Ági  

 

"Sokszor felvetődnek bennem kérdések a hittel és vallással kapcsolatban, és mivel csak a Mária Rádiót hallgatom (mivel enyhén szólva "meguntam" az agymosó reklámokat és a politikát), itt csak a műsorok hallgatása alatt nagyon sok választ kapok. Köszönöm mindazoknak akik adományaikkal és önkéntes munkájukkal fenntartják ezt az értéket. Istentől megáldott további jó munkát kivánok mindannyiuknak: István" 

 

Kedves Testvérek!
A közelmúltban regisztráltam  a Mária rádió honlapján, de  közel egy éve  rendszeresen hallgatjuk az adást.
Lenyűgöz a rádió hitelessége, a szeretet és békesség, ami a műsorokból árad.
Mivel immár ötödik éve Angliában élünk, különösen nagy öröm, hogy az internet segítségével a keresztyén Magyarországot hozza el a Mária rádió az otthonunkba. 
A Mária rádió szól reggel, délben és este, megerősít, üzenetet közvetít, gondolatot ébreszt.
Személyes tapasztalat, hogy a magyarok  Mária-szeretete es tisztelete szinte egyedülálló, és ez visszatükröződik a Mária rádió adásaiban is. Szeretettel, Zorenyi Gyorgy 

 

Tisztelt Szerkesztőség!
Engedjék meg, hogy kifejezzem örömömet és hálámat a Legyetek apostolok című műsorukkal kapcsolatban. Gaál Jenő atya ragyogó elmélkedése, azt hiszem, mindannyiunk örömére szolgált. Szellemes volt, igaz és nagyon időszerű. Kérem, adják át neki is gratulációmat és köszönetemet.

Tisztelettel:
K. Tamás

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyetemista vagyok. A családommal együtt interneten hallgathatjuk Isten kegyelméből a Mária Rádiót. Minden hónapban eljut hozzánk az újságuk, amelyet több helyi család is olvas. Búcsújárásaink alkalmával bekapcsolódhattunk a rádió élő közvetítéseibe, pl. Máriabesnyőn. Az Egerben megrendezett Magyar Sydnei rendezvényt az otthonmaradottak is figyelemmel kísérhették, pl a szentmisékbe bekapcsolódhattak, így lélekben ők is ott voltak velünk Egerben.
A fenti lelki élményeinkből is látszik, hogy nagy ajándék a Szűzanyától a rádiójuk. Azzal szeretnénk megköszönni, hogy így távolról is imádkozunk és a terjesztésbe is be tudnánk kapcsolódni, hogy minnél kevesebb legyen a postaköltség. Munkájukhoz nagyon jó egészséget kívánok!

Bernadett

 

Tisztelt Mária Rádió!

Gratulálok munkájukhoz! További sikereket kívánok! Önök azok, akik a lelki gyógyulásban leginkább segítik az érdeklődő hallgatókat és utat mutatnak az emberi értékekhez, mai világunkban a legszükségesebb, hogy sokakhoz eljusson.

Üdvözlettel és köszönettel: Madák Gyuláné

 

Tisztelt Mária Rádiósok!
Fogadják elismerésem Gaál Jenő verbita szerzetes mai elmélkedéséért! Le a kalappal!
Tartok tőle, hogy a történelmi korban hozzánk közelebb haladva is volna komoly mondanivalója. Isten adjon hitet, reményt, bölcs szeretetet és hitvalló bátorságot munkájuk, küldetésük folytatásához!

K.T .

 

Tisztelt Mária Rádió!

A Mária Rádió adásainak, különösen a reggeli és esti műsoroknak lelkes hallgatója vagyok. Szerény anyagi hozzájárulásomat banki átutalással rendszeresen küldöm, és szívesen segíteném a rádió munkáját otthoni közreműködéssel is, például angol, esetleg francia és német nyelvből történő fordítással.
Külön szeretnék köszönetet mondani az október 6. délelőtt elhangzott "A magyar szabadság szentjei"-ről megemlékező, gazdag, szép és mélyen megrendítő műsorért.

Hálás szeretettel:
Visy Erzsébet

 

Dicsértessék Jézus Krisztus!

Sok szeretettel köszöntöm a rádió dolgozóit, nagyon jó és szép munkát végeznek. Nálunk (Székesfehérvár mellett lakom) csak neten lehet
fogni Önöket. A lényeg az hogy segítenek megtalálni azt, akit már régóta keresek. Sokat hallgatom a rádiójukat, mindig boldogan, hálásan kapcsolom le.
Van közös ismerősünk is Ottó atya személyében (KASZ). Hallgatom az Ő műsorait is és többször voltam lelkigyakorlatain. Nagyon jó munkát kívánok még sokáig és jó egészséget!

Béke Veletek:
Tibor

 

Kedves Szerkesztőség!

Múlt héten találtam meg a rádiót, nagyon színes és rengeteg tapasztalatot ad, tanít engem. Vasárnap volt szerencsém életgyónásban részt venni, szeretnék még jobban belemélyedni a keresztény vallás gyakorlásába.

Szeretettel és üdvözlettel,
Szabó Bernadett

 

Tisztelt Mária Rádió!
A mai napon voltam a csatkai szentmisén, nagyon szívhez szóló volt! A mise után osztogattak a rádióval kapcsolatos újságot! Beleolvastam, és nagyon tetszett! Úgy döntöttem, hogy felregisztálok!

Örülök, hogy van a Mária Rádió!
János

 

Kedves Mária Rádió munkatársai!


Ezúton szeretném elmondani önöknek, hogy nekem milyen sokat ér az önök munkálya!
Minden nap a Mária Rádióval kelek, és szó szerint úgy is alszom el! A munkahelyemen is önöket hallgatom, és utazás közben is! Nagyon sok lelki segítséget kapok önöktől a napi nehézségek, és gondok leküzdéséhez. Remélem, hogy ezután mindig lesz Mária Rádió, mert nem tudnám elképzelni, hogy mekkora űrt jelentene ha többé nem lenne! Imádkozom önökért,a rádióért, és a magam szerény módján támogatni fogom önöket mindig, és ha tehetem megpróbálok minnél több hallgatót, s ezáltal támógatót is szerezni önöknek a baráti körömben. :)

Imával, és üdvözlettel!
Krisztián
Dicsértessék a Jézus Krisztus!


Hálatelt szívvel gondolok mindig Önökre, áldásos tevékenységükre, tartalmas műsoraikra, jó lenne, ha minél többen hallgathatnánk, én mindenesetre ezt teszem, hála Istennek. Tudom, hogy nagyon sok munka rejlik a műsorok mögött, Isten Áldása legyen mindig Önökkel. Sokszor eszembe jut egyik kedvenc idézetem:
"Milyen gyöngéd és mindent odaadó szeretettel van irántunk az Isten... egészen nekünk ajándékozza önmagát, hogy Vele feltöltődve egymás életét is teljesebbé tehessük." (Simon András)

Áldja meg Önöket az Úr!
Cseperke


Mint egyszerű állampolgár és egyben hívő katolikus megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a Mária Rádió nagyszerű misszióját és sok sikert kívánjak Önöknek, abban a reményben is, hogy talán valamely más módon is szolgálatukra lehetek...

Szivélyes üdvözlettel
Dr.Wirth Gyula,

a közgazdaságtudomány kandidátusa
(www.kozgazdasz.lap.hu és www.masodikjanospal.lap.hu oldalak szerkesztője)

 

Sokadszorra hallgatom az archívumból az Örömutat, amit a stábtagok imádkoznak. Minden egyes alkalommal közelebb és mélyebbre érek, köszönöm ezt. Jelenleg Valenciában vagyok, itt egy kisgyerekre vigyázok bébiszitterként, de sajnos nem hozta meg az út nekem a hozzáfűzött reményeket. A Mária Rádió az, ami segít kivárni a napokat a májusi hazamenetelemig, minden este és reggel hallgatom az interneten. Most kezdtem elmélyedni a szentolvasók titkaiban és együtt imádkozni a stábbal. Nagyon várom, hogy otthon édesanyámmal imádkozhassunk, aki mindig hallgatja a Mária Rádiót.

Enikő

 

Kimondhatatlan öröm fogott el, mikor teljesen véletlenül, a nagyhét valamelyik napján, a rádió hullámain sikerült rátalálni Önökre a FM 100.6 frekvencián. Szentolvasót imádkoztak éppen, s nem akartam hinni a fülemnek. Biztosan a Jó Isten vezérelte kezemet, hogy Önökre találjak. Azóta, ha csak lehet, a Mária Rádiót hallgatom. Azóta minden reggel és este Önökkel imádkozzuk a Szentolvasót és bekapcsolódunk a szentmisékbe is. Különösen nagy örömet szereztem ezzel idős, beteg szüleimnek, akik már annyira mozgásképtelenek, hogy a lakást sem tudják elhagyni. A jÓ ISTEN ÁLDJA MEG ÖNÖKET, hogy gondoltak ránk is felvidéki magyarokra. Eddig nem nagyon volt alkalmunk magyar nyelven ennyi szép vallásos jellegű, egyházi zenét, éneket hallani a fiatalok előadásában. Most is a köszöntőt hallgatjuk. Nagyon kedvesek, és kellemes hangúak a műsorvezetők. Nagyon szívhez szólóan, meghatóan tudnak szólni a hallgatókhoz. Elhatároztam, hogy valami úton-módon, de tudatom a környezetemmel, hogy van ez a lehetőség a Mária Rádiót hallgatni, például egy-egy értesítéssel a templomaink bejáratánál, amelyekben magyar nyelvű szentmiséket is tartanak számunkra. Maradok tisztelettel és hálával. Kívánok nagyon sok erőt, egészséget, kitartást és nagyon sok hallgatót és támogatót munkájukhoz. Egy új és hálás hallgatójuk.
Bajusz Mária és családja Kassáról

 

Tisztelt és nagyon szeretett Mária Rádió! Örömmel hallom immár naponta a sok üdítő klasszikus zenét, amivel az imádságok, elmélkedések mellett megörvendeztetnek bennünket, hallgatókat. Köszönet érte! Imádságos szeretettel gondolok minden dolgozójukra!
Zöldi Edit

 

Csodálattal hallgattam vissza a Márk evangéliumánaknak sehol ezidáig nem tapasztalt, szuggesztív ,"izgalmas", a Teljességgel összekapcsoló KENYÉR tanítását. Az előadó és a hallgató együtt élte meg a megértés megszületésének keserves kínját. Feltétlen archívumba való drága kincs. Hogy így legyen, szívesen támogatnám a teljes anyagot.
H. Béla


Tisztelt Mária Rádió Szerkesztőség!
Pécsi vagyok és hallgathatom a műsorukat, ami nagyon tetszik.
Katolikus hívő vagyok de volt valami ami eddig "nem volt a helyén", nem értettem. Ma délelőtt Palkó Julián atyával volt egy betelefonálós műsoruk ami Szent Erzsébet szeretetéről szólt. Az atya fűzte össze a telefonálók mondanivalóját és megkaptam az évek óta keresett választ.

Köszönet érte, dicsértessék a Jézus Krisztus!
Bencze Hanna

 

Tisztelt Mária Rádió.
Interneten keresztül hallgatjuk Édesanyámmal esténként a Rózsafüzért és a Szentmisét. Én kerekesszékes vagyok. Nagyon köszönöm, hogy ilyen rádió létezik. További sok sikert kívánok a munkájukhoz.

Joci

 

Kedves Mária Rádió!
Szívesen hallgatom, ha tehetem, a Fáklya magazint, Budaházi Árpád műsorát. Nagyon tetszett az utóbbi adás is. Friss, fiatalos, lendületes, beleértve a zenei válogatást , ami a hazai választékból merített. Megfigyeltem, hogy olyan embereket interjúvol meg, akik életükkel, szolgálatukkal példát mutathatnak az ifjúságnak, és fontos értékek hordozói. (Legutóbb Hegedüs művész úrat, Grosics Gyulát kérdezte, és nem felejtette el, hogy az 56-os forradalom emléknapjait éljük, és megkeresett egy Pongrácz Gergellyel folytatott beszélgetést is!). Tudatosan, vagy éppen csak jó érzékkel választ eseményeket, embereket, de érdemes meghallgatni a műsorát.
Jó ötlet volt a Felhangoló, most Csányi karnagy úr kedves, okos vezetésével. Érdekes, tanulságos volt, és szép, ezekhez az emlékező napokhoz illő zenét választott. Könnyed, vagy komoly műsorban az igényesség azt hiszem csak javunkra válhat.

Üdvözlettel: Baranyai Veronika


Tisztelt Mária Rádió!
Interneten keresztül hallgatom a műsorukat és nagyon elnyerte a tetszésemet! Köszönöm szépen, hogy ilyen színvonalas rádiót üzemeltetnek!

Egy 23 éves főiskolai hallgató

 

Kedves Lajos, kedves Munkatársak a Mária Rádióban!
Nagy örömmel és tisztelettel köszöntöm Önt. Hálát adok Istennek a Mária Rádióért és Önökért, önzetlen segítő szolgálatukért amellyel sokunknak adnak lelki táplálékot, vígaszt, útmutatót. Évek óta hallgatom a Mária Rádiót amikor csak lehet interneten keresztül, így a magazint, a műsort láthatom bármikor.

Kada Istvánné


Sok lelki haszonnal hallgatom a Mária Rádiót. Sok mindenkinek tartozok köszönettel mély gondolataikért, melyek útnak indítottak elmélkedéseimben.

Zoltán

Tisztelt Mária Rádió!
Vége a soltszentimrei közvetítéseknek. Hálás köszönetünket fejezzük ki a Mária Rádió egész stábjának, de különösen Baracskai János kollégájuknak, aki olyan kedvesen jött közénk és segített lebonyolítani a közvetítéseket. Közvetlen egyénisége oldotta a bennünk levő feszültséget, és igazi bensőséges élmény maradt ez a 'rádós mise'. Az egész kicsi falu is megpezsdült egy kicsit, ez lett a téma sok-sok beszélgetésben. További munkájukra kérjük a jó Isten és Szűz Mária áldását, hathatós segítségét.

Őszinte tisztelettel, imádságos szeretettel
Kovács Sándor, plébános
Megyesi Gizella, kántor
és a soltszentimrei hívek


Tisztelt Mária Rádió vezetősége és munkatársai!
Először is engedjék meg nekem, hogy gratuláljak a műsoraikhoz. Egy ideje már hallgatom a Mária Rádió adásainak egy részét, és mindig nagy erőt merítek belőle.
Nemrégiben költözködtünk, ezért még nincs televíziónk, nem vezettünk be sok mindent, ami eddig volt.
Így újra elkezdtem hallgatni a rádiót, főleg esténként, és nagyon megnyugtató minden szava, előadása, imája és zenéje egyaránt.
Jól meg is döbbentem a múltkor például, amikor is az egyik régi kedvenc gitárosom, Pat Matteney zenéje ment.
Nagyon szeretem és nagy élvezettel hallgatom Pál Ferenc atya előadásait, és a másik számomra tisztelereméltó, zseniális előadót, Barsi Balázs atyát.

Bors Mária

 

Kedves Mária Rádió,
Havonta egyszer 10-14 napot Oroszoszágban töltök (Efremovban, Moszkvától délre 330km-re), immár másfél éve. Az egyetlen "kapcsolatom a külvilággal": Önök. Köszönöm Istennek, hogy interneten el tudom Önöket érni.

Csizmadia István

 

A Mária Rádió új hallgatója vagyok, főleg a rózsafüzért hallgatom, munkájukhoz továbbra is sok kitartást kivánok Isten áldásával!

Edina


53 éves katolikus nő vagyok. Házasságban élek, férjem is római katolikus. Nagy öröm számomra a Mária Rádió léte, köszönöm.

Ágnes


Könyvtáros vagyok. Nagyra értékelem a tevékenységüket, gratulálok, további munkájukra Isten áldását kérem.

Mariann

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Nagy örömmel töltött el, miután a honlapjukra térve szereztem tudomást a regisztrálást követő esetleges jövőbeni sikeres hírlapjuk közvetítéséről. Bízom benne, hogy a külföldi lakhely nem jelent akadályt a kézbesítés során. A hírlapjukkal nagy örömet szereznének, mert csak így tudnánk értesülést szerezni a hazai katolikus életben zajló történésekről. A további tartalmas műsorszerkesztéshez pedig kívánom Önöknek a lehető legjobbakat. Dicsértessék!

Szabolcs


Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Mária Rádió Teljes Stábja részére!
Nem tudom ki az a "János" aki feltette a rózsafüzéreket, de minden tiszteletet és dicséretet megérdemel. Aki összeszedte és közzétette mindannyiunk számára, úgyszintén. Óriási fejlődésen ment keresztül a Mária Rádió netes változata, amelyben mindenki munkája áldásért kiált. Isten tartsa meg továbbra is mindnyájatokat, hogy az Ima Rádiója, Szószólója maradhasson.

Mária


Két éve egyedül élek, s amióta van Mária Rádió, csak az szól, ha otthon vagyok, a tévét be sem kapcsolom... Várom a további feladatokat, lehetőséget a szeretetszolgálatra! Szűzanya áldása legyen Veletek!

Üdv. Ildikó


Tisztelt Mária Rádió!
Katolikus nagycsalád vagyunk Tolna megyében. Hitoktatással 14 éve foglalkozom helyben ill. a környező településeken. Nagyon tetszik a Rádió műsora, és szeretnénk az elmélkedéseket is meghallgatni az archívumból. Munkájukhoz adjon a jó Isten további erőt és egészséget!

Tisztelettel: Péter


Rózsika néni vagyok Torontoból, Kanadából. 79 éves vagyok és minden nap hallgatom a Mária Rádiót. A romániai Bihar megye, Szentjobb nevezetű községből származom és nagyon örülök annak hogy a Mária Rádió interneten hallgatható.

Rózsika néni


A rádió hétvégi műsora egyszerűen csodálatos volt. Szombaton egészen reggeltől követni tudtam. Örültem, hogy Regőczi atyát hallhattam a Makkosmária-i közvetítésben. Összeszedte magát, úgy látszik nem akart lemaradni erről a miséről. Amerre haladtam a lakásban, mindenhol hallgattam. Aztán a vasárnap. Ennyire eseménydús lett az élet! "Ahol sok a bűn, ott nagy a kegyelem?" És nekem az jött le az egészből, hogy nincs itt akkora baj talán, mint amekkorát próbálnak velünk elhitetni. Egyszerűen a nagyvárosok betegek, de nagyon. A vidék az a helyén van. Legalábbis a vasárnapi gyöngyösi közvetítésből ezt hallottam ki. És hát a ferences atya, hallottam, ahogyan mosolyog. Nem tudtam a nevét megjegyezni.


Felvidéki magyar cserkész vagyok, keresztény. Néhányszor részt vettem a Taizé találkozókon. Szívesen meghallgatnám (online) Feri atya előadásait, mivel idén nem tudok részt venni rajtuk.

Veronika


A "A Lélek Művészete Közhasznú Egyesület" elnökeként üdvözlöm kezdeményezésüket a Biblikus-zenei pályázattal kapcsolatban. Remélem sok szép mű kerül bemutatásra, Isten dicsőségére! Isten gazdag áldását kérem életükre!

Tisztelettel: Gáti Imréné az Újpesti Baptista Gyülekezet tagjaKáplár Miklós dr. vagyok, belgyógyász szakorvos, katolikus. Rendszeresen hallgatom a Mária Rádiót. Különösen szeretem az elmélkedéseket hallgatni, melyeket munkámból adódóan nem tudom mindig követni, ezeket szeretném az archívumból meghallgatni.

Káplár Miklós

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu