online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*




Válaszokat keres? Keres, de nem talál?

Át szokta gondolni nap végén, mennyi mindenben volt része? Szokott imádkozni? Hálát adni azokért a pozitívumokért, amik Önnel történtek? Szeretne megoldást találni élete problémáira, súlyos gondjaira?

Közös eszközünk ehhez a Mária Rádióban is naponta elhangzó rózsafüzér imádság, melyben együtt elmélkedhetünk és gondolkodhatunk életünket formáló titkairól. A Szentolvasó láncolatába foglaljuk bele minden kérésünket, fájdalmunkat, örömünket, s óhajunkat... érezve, hogy semmiben és soha nem vagyunk egyedül.

A rádióban elhangzó rózsafüzér imáink most cd-n is megjelentek, hogy eljuttathassuk a Szentolvasót mindazokhoz, akik nem tudják a Mária Rádió családjával együtt imádkozni munkájuk, élethelyzetük vagy időbeosztásuk miatt, vagy szeretnék a lemezt másnak ajándékozni, ezzel népszerűsítve a szentolvasó imádságot. Ha nyitott lélekkel fogadjuk a Szűzanya hívását, hatalmas csodát élhetünk meg nap mint nap, mert a rózsafüzér titkain merengve életünk kérdéseire kaphatunk választ.

Kiadványunkat már számos hallgatónk rendelte meg, akik visszajelzéseiből jelenítettünk meg válogatást honlapunkon.

Mi hiszünk az ima erejében.

Kattintson ide, ha szeretné megrendelni Szentolvasó kiadványunkat, vagy szeretne többet megtudni a kétlemezes kiadványunkról, ahol megtekintheti a hallgatói visszajelzéseket is.

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu