online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Életige

 

Az Élet Igéje mindig az adott hónap liturgiája szerint felolvasott szentírási részletből származik, és Chiara Lubich fűz hozzá magyarázatot.
86 nyelvre fordítják le, és kb. 15 millió emberhez jut el a sajtó, a rádió, a televízió és az internet segítségével.

 

"A világnak az evangéliumra van szüksége. Egyetlen igéje is meg tudná változtatni a világot. Ezért éljük az Élet Igéjét. Mindenki élheti, mert Jézus minden ember számára fény." Chiara Lubich

A szeptemberi Életige műsorban visszatekintünk és egyben programot fogalmazunk meg. Visszatekintünk az egy évvel ezelőtti Genfestre, mely az ifjúság világméretű találkozója volt Budapesten 2012. augusztus 30. és szeptember 2. között. Tizenkétezren vettek rajta részt a Föld 86 országából. A találkozó mottója (Let's bridge!) hídépítésre szólított fel vallások, kultúrák, nemzetek, ember-ember között. Élményeket, beszámolókat hallgatunk meg ezekről a felejthetetlen napokról, melyeket a Mária Rádió is élőben közvetített.

Programot is megfogalmazunk, vagyis előre tekintünk. Ezek a fiatalok ugyanis az Ige életének kultúráját akarják a világba vinni. Tanúságot tenni arról, hogy a világ nagyvallásainak szent könyveiben megtalálható Aranyszabály élhető, reális cél. Tedd azt a másiknak, amit szeretnél, hogy veled tegyenek! 

A műsor szeptember 5-én 19.15-kor kezdődik a Mária Rádióban.

Műsorvezetők: Takács Icu és Gőbel Ágoston

 

Észrevételek, kérdések, ötletek a műsorral kapcsolatban: eletige@mariaradio.hu 

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu