online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


 A Mária Rádió magazinja elektronikus formában is elérhető

Olvassa ONLINE!

 Eddig 41000 hallgatónk mondta: „szeretném megrendelni" 
 Ők hónapról-hónapra erőt merítenek belőle

 

 A magyarországi Mária Rádió a világ többi Mária Rádiójához hasonlóan megjelentet egy nyomtatott magazint. Magyarországon havi rendszerességgel küldjük hallgatóinknak, hisz ezen keresztül tájékozódhatnak hallgatóink terveinkről, a rádió által tervezett eseményekről. Kiadványunkon keresztül lehetőség nyílik rádiónk működésének támogatására. Magazinunkban számos, csak olvasóink részére elérhető lehetőséget biztosítunk, mint meghívók, csak a magazinban megjelenő cikkek, stb. amelyekkel szeretnénk meghálálni hallgatóinknak a magazinunk felé való érdeklődését, a rádió iránti bizalmat.

 „Soha nem értettem, hogyan működhet egy rádió néhány alkalmazottal és több száz önkéntessel. A magazinban mindig egy „nyomtatott csoda” tárul elém. Megismerhetem azon önkéntesek munkáját, akik fáradhatatlanul a rádióért dolgoznak.”

(S. Lilla)


Tudta Ön?, hogy magazinunk:
havi rendszerességgel 41000 példányban jelenik meg?
ingyenes, így Önnek egy forintjába sem kerül?

 „Miért rendelik meg ilyen sokan, és miért ingyenes?" - teszi fel a kérdést számos hallgatónk. Rengeteg visszajelzés érkezik hozzánk, amelyben dicséretet kapunk a magazinnal kapcsolatban folytatott munkánkért. A sok megrendelő, a rádió nagy számú hallgatói táborát tükrözi vissza, és azt, hogy egy igényes, érdemre való kiadványt állítunk össze. Számunkra elég garancia az, hogy ilyen sokan olvassák rendszeresen.
Valóban ingyenes, semmilyen költséggel nem jár. A Mária Rádió lelkiségi rádió, a célja a misszió nem pedig a profitszerzés. A kiadványunk célja így azonos a rádió céljával. A kiadvány is misszionál. Ugyanakkor tájékoztat is; mozgósít, meghív és beszámol.

Megrendelem!

 „Nyugdíjas, tanár vagyok, 9 unokával. Lenyűgöz az a szakszerűség, ahogy összeállítják a kiadványukat, ahogy az önkéntes futár mindig eljuttatja hozzám. Más, az újságosnál kapható fizetős laphoz képest is sokkal különb az Önök újságja, ráadásul ingyenes. Tanári szemmel olvasom a cikkeket, és azt hiszem, nyugodt szívvel adnék ötös osztályzatot a munkájukért.”

(Kiss Imréné)

 „Próbálja ki most!" - Olvasson bele online!
Már megjelent magazinjaink cikkeiből talál válogatást az oldal alján.
Ha még nem látta magazinunkat, olvasson bele a cikkekbe, s ha tetszik, az alábbi űrlapon mindjárt meg is rendelheti. A megrendelés ingyenes és kötelezettség mentes, később akár le is mondható.

Rendelje meg MOST!

Név:

Postacím:
- irányítószám:
- település:
- utca, házszám, (emelet, ajtó):


Telefonszám:

Email cím:

Korábbi magazinok cikkei megtalálhatóak a hírek között.
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu