online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Királyfik és királylányok
Előadások családról és karrierről
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. 
A magyar fiatalok átlagosan két-három gyermeket szeretnének, de végül csupán egy-két gyermekük születik. 
Dr. Kopp Mária által létrehozott önkéntes mozgalmunk tagjai azon fáradoznak, hogy a lehetőségeket az ideálokhoz közelítsék: a társadalom legyen családbarát, a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok elháruljanak, a munka és a magánélet egyensúlyba kerüljön.
CSALÁD ÉS KARRIER? címmel előadás-sorozatot szervezünk a Semmelweis Egyetemen, ahová főleg fiatalokat, egyetemistákat várunk. Itt neves szakemberek, pszichológusok beszélnek a párkapcsolatokról, az elköteleződésről, és minden olyan kérdésről, amire fontos, hogy a fiatalok korrekt válaszokat kapjanak. 
Célunk, hogy minél több oldalról világítsuk meg a párkapcsolatokat, azokat a tényezőket, akadályokat, amelyeket jó megismerni, hogy sikeres boldog párkapcsolatok, családok jöhessenek létre. 
A párkapcsolatokban a konfliktus kezelés, a gyermekvállalás természetessé váljon, és az is, hogy nem kell feltétlenül választani család és karrier között, van arra is lehetőség, hogy mindkét területen sikeres lehessen egy nő és a párja is.

Elérhetőségünk: www.haromkiralyfi.hu

Az email cím, ahová írhatnak nekünk az érdeklődők: info@haromkiralyfi.hu
Indítottunk társkereső fiatalok számára is egy programot, ahol személyes találkozókat, teaházat szervezünk, mivel segíteni szeretnénk a társ-találásában is. 
Ebbe a tarskereso@haromkiralyfi.hu email címen lehet bekapcsolódni.

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu