online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Mária köpenye
A Mária Rádió családokat segítő műsora

„S ha csak egy pohár vizet ad is egynek, akár a legkisebbnek is azért, mert az én tanítványom, bizony mondom nektek, nem marad el a jutalom.”
(Máté 10.41.)

A Bibliában Jézus, mint a szegények, elesettek, peremre szorultak, betegek segítője jelenik meg földi tevékenysége során. Ferenc Pápa legtöbb megnyilvánulása is a szegényekért viselt felelősségünkről szól.
Vannak önhibánkon kívül nagyon nehéz helyzetben élő, jobb sorsra érdemes családok, s vannak segítőkész, jobb módú, vagy határozottan jómódú családok. Szeretnénk elérni, hogy ezek megtalálják egymást, megismerjék egymást, megszeressék és segítsék egymást. Országos mozgalmat álmodunk, amiben az együttérzés és a segítő szeretet közösséget és társadalmat épít és létrehozza a szolidaritás hatalmas hálózatát. A kezdeményezés középpontjában a keresztény szeretet tanítást hirdető Mária Rádió (www.mariaradio.hu) áll, amely ezúttal műsorán keresztül nemcsak hirdeti, de tevékeny részt is kíván venni a szeretetszolgálatból.

Műsoridő: csütörtök 21:00 (kéthetente)

MűsorvezetőK: Bajzáth Ferenc atya, Quirin Ágnes , Törőcsik Éva

Az alábbi e-mail címre várjuk:

- önkéntesek jelentkezését, akik a családok összekapcsolásában segítenének

- segíteni szándékozó családok jelentkezését, akik vállalják egy másik család segítését (anyagilag vagy más szolgálattal, felajánlással)

A műsor e-mail címe: mariakopenye@mariaradio.hu

 

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu