online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Mindennapi életszentség
A keresztény ember kísértései és kihívásai a világban

A műsor célja, hogy őszintén beszéljünk a keresztény embert a világban érő kísértésekről,
kihívásokról. Hogyan és mit tegyen egy hívő, ha az üzleti világban dolgozva arra kérik a vállalat érdekében hazudjon, vagy írjon alá valamit, ami nem történt meg. Mit tegyünk, ha egy a házunkban dolgozó szakember nem, vagy jóval drágábban akarja elvégezni a munkát, ha számlát kérünk? Mit tegyünk, ha észrevesszük, hogy egy munkatársunk csal, vagy lop? Napi kísértések, napi kegyelem. Sorozatunkban meghívott vendégeinkkel ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ.

Műsoridő: csütörtök 20:15 négyhetente
Műsorvezető: Dicsőfi Balázs

40 éves koromig az üzleti életben tevékenykedtem, nemzetközi cégek több országért felelős vezetője voltam. 33 évesen, pályám csúcsán ért az elhívás, elkezdtem templomba járni, intenzíven Bibliát olvasni, s hamarosan mindez megváltoztatta az életemet. Hitre jutottam, és bár vezetőket még ma is tanítok az üzleti életben, mégis elsődleges és legfontosabb feladatomnak tartom hogy az elveszetteknek hirdessem az evangélium üzenetét: Jézus Krisztus az Úr, aki meghalt és feltámadott: s aki hisz Őbenne, annak örök élete van!

Műsoromban, a “mindennapi életszentségben” olyan témákat feszegetek, amelyekkel minden hívő keresztény találkozik: hogyan maradjunk meg tiszták és szeplőtlenek ebben a bűnnel és harácsolással teli világban. Tartson velünk, ossza meg véleményét! Várom szeretettel!

Dicsőfi Balázs

okleveles teológus, Metodista missziós lelkész

 

 

Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu