online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Könnyid-Zsoldos Andrea
A Kismamaklub adása egy 2009-es nagyböjti, sümegi lelkigyakorlaton fogalmazódott meg bennünk, a rádió akkori műsorigazgatójával , Ipoly atyával. Kinga lányunk akkor még „pocaklakó” volt, és arról beszélgettünk Ipoly atyával, és férjemmel, hogy a várandóság alatt, és a kisgyermek mellett is milyen nehéz egy édesanyának a korábbi közösségéhez kapcsolódnia, hiszen főleg a baba érkezése után teljesen megváltozik az időbeosztása. Ipoly atya kedves felajánlása volt, hogy szívesen tart a rádióban az anyukáknak egy un. Kismama hittant, amiből végül a kéthetente jelentkező adásunk, a Kismamaklub alakult ki. Ezt a beszélgetést követően megkezdődött a toborzás, és mára már 9 anyuka és kisgyermek tartozik a Mária Rádió Szent Mónika Baba-mama közösségéhez.
Számomra nagyon sokat jelent ez a közösség, és az is, hogy hitünkről a Mária Rádióban is tanúságot tehetünk. Hitbéli növekedésemet nagy mértékben formálja a többi anyuka keresztény élete, és tanúságtételeik, és nem utolsó sorban a rádióhallgatók kedves hozzászólásai a műsorunk témáihoz.
Felnőtt megtérőként nagyon sokat kapok a Mária Rádiótól,s az itt dolgozó önkéntes kollégáktól is, többek között a sok szeretetet, ahogy minden adás alkalmával fogadnak minket. A Szűzanya nagy ajándéka az életemben a rádió, és nagy kegyelemnek élem meg, hogy tagja lehetek a szerkesztőségnek is, csodálatos emberek vesznek kiörül itt minket.
Gyermekem születése előtt közgazdászként dolgoztam az informatikai piacon, most a Gyes alatt pedig az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára járok, óvodapedagógiát tanulok.

Könnyid-Zsoldos Andrea
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu