online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Osvay Viktória
Osvay Viktória vagyok, a Mária Út című műsor egyik szerkesztő-műsorvezetője.

A műsorhoz 2009 nyarán kerültem, amikor a műsort addig készítő Molnár András és Kerekes Orsolya más elfoglaltság miatt befejezte a műsor szerkesztését. Ide engem a Szűzanya hívott. Ennek a története a következő. Orsi korábban jelezte az egyik levelezőlistán, aminek mindketten tagja voltunk, hogy szívesen látnak segítőket a műsornál. Pár hónapra rá elfoglaltságaim megengedték, hogy jelentkezzek erre a keresésre Orisnál, aki egy mailt továbbított a jelentkezésemre válaszként, amiben utódaikat keresték...
Akkor már részt vettem néhány zarándoklaton a Mária Úton, így a Mária Út közel állt a szívemhez. A Mária Út önkéntesei közül sokan végezték el a Cursilló nevű lelkigyakorlatot, és így sokukat ismertem onnan, tehát a személyes kapcsolat is megvolt velük.
A Rádió sem volt idegen számomra, mert korábban be-bejártam imádkozni hétvégén, illetve kétszer vendége voltam az egyik műsornak. Ráadásul az öcsém, Péter, itt dolgozik, tehát a családi összejöveteleken sokat hallottam tőle a Rádióról.
Miután a Mária Út képviselőivel megbeszéltük a részleteket, a következő adásban már Andrással műsorvezető gyakornokként ültem a mikrofon előtt.
A műsort Gubicza Katalinnal és Markó Mónikával együtt készítjük.
Szeptember óta a Rádió Szombat esti beszélgetés című műsorának havi egy adását is szerkesztem és vezetem.

Civilben jogászként dolgozom egy hivatalban, és két nagylány édesanyja vagyok.
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu