online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Dr. Budaházi Árpád
Mai felgyorsult világunkban fontos, hogy az ember kapaszkodni tudjon valakibe. Számomra a biztos pontot Jézus és égi édesanyánk, Szűz Mária jelenti. Szüleim, nagyszüleim, isaszegi plébánosunk és a Regnum Christi Katolikus Mozgalom sokat segítettek abban, hogy a hit gyermekkorom óta áthassa az életemet.

A Mária Rádióban 2008 januárjától hallható a Fáklya magazin. Először húgom, Némethné Budaházi Anikó, valamint Őri Andrea és Gergely Noémi, majd ifj. Benkóczy Zoltán kapcsolódott be a műsor szerkesztésébe és a műsorvezetésbe, ezt követően a feleségem, Bogi, valamint Marti Zoltán. A fiatalos, fiatalok által szerkesztett Fáklyában ismert személyiségek, színészek, művészek, sportolók, énekesek, zenészek, oktatók, papok, szerzetesek, valamint hétköznapi emberek, fiatalok vallanak saját életútjukról és arról, mit ad a katolikus hit útravalóként, erőként, igazodási pontként sorsfordító helyzetekben, modern világunk egyre kiismerhetetlenebb útvesztőiben, mindennapi életünkben. Az élőben sugárzott magazin beszélgetéseivel, naprakész interjúival, tudósításaival, zenei repertoárjával magával szeretné ragadni a fiatalokat, a munkából hazatérőket és a fiatalos lelkületű idősebb hallgatókat is. Arra törekszünk, hogy a hallgatókban az interjúk által is megerősödjön a tudat: Egyházunk él és fiatal.

Amikor nem a műsort készítem, feleségemmel neveljük két gyermekünket, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán büntető eljárásjogot oktatok adjunktusként, és a Fáklya mellett egy országos kereskedelmi televízióban is főszerkesztősködöm, az Együtt a biztonságért rendőrségi magazint készítem.

Hálás vagyok Szűzanyának, hogy a rádiójában vihetünk be fáklyafényt a hallgatók életébe. Bízom benne, hogy minél több olyan keresőt is meg tudunk szólítani, aki általunk is közelebb kerül a katolikus hithez. Hisszük és tapasztaljuk, hogy a Jóisten mindnyájunkat a tenyerén hordoz.

Dr. Budaházi Árpád
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu