online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Baracskai János
A RÁDIÓ MINT HIVATÁS

Három évvel ezelött éreztem, hogy számomra az út az Istenhez a Mária rádión keresztül vezet. Eleinte csak hallgatója voltam és így egyre jobban a szívemhez nőtt. Rendszeresen akkor kezdtem hallgatni és az imákat együttimádkozni, amikor a feleségem elhagyott engem. Egy elég nehéz idöszakot éltem meg és egyetelen kapaszkodóm a Jóistenhez, ez a rádió volt.

Kegyelmi állapot volt ez számomra. Ekkor vált számomra bizonyossá, hogy ez a hivatásom. Egy felhivásra jelentkeztem elöször futárnak, aztán technika szállitásra is néha felkértek, és na hát, ha már ott vagyok a helyszinen, akkor már szereljem is össze a mobilstudiót. Kezdtem egyre jobban megszeretni, hogy része lehetek egy közvetítésnek. Aztán beletanultam a kezelésébe és így több közvetitést is elvállaltam.

Ami ebben a hivatás: Mint Mária lenni ott a közvetitéseken. Háttérben szolgálni a legnagyobb szeretettel.
Mi volt ez a szeretet? Néha magamat elveszitve, az ÉN részemet elhagyni, másokért élni.
Az első nem a közvetités, a technika szerelés és a legjobb adásminőség biztositása, hanem, hogy felismerjem a mellettem lévő emberben (egy-egy helyszínen) Jézust.

Máriaként próbálok élni a rádióban. Nem akarok felékerekedni, amire Isten hivott, elég nekem ha alázattal szolgálhatok több kevesebb sikerrel.
Most az önkéntes megbizatásom, hogy koordináljam a mobilstudiósokat, kapcsolat a helyszini közvetitésekkel és amiket itt a rádiónál kitanulgattam: Müsoranyagvágás, studiózás, riportok felvétele és a Rádió Hirdetése, Családi Rózsfüzérek szervezése.

Rádión belül is vannak nehézségek, nehéz emberek, félreértések, megbántások. Én hiszek benne, hogy ez a rádió csatorna a Mennyei Atyához és igaz szeretettel, ezen eszköz által másokat is eljuttathatunk Istenhez.


Baracskai János
Technikus koordinátor
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu