online
rádióhallgatás
Regionális adások: élő adás hallgatása
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
HÍRLEVÉL
Név:*


E-mail:*


E-mail mégegyszer:*


Hírek


0000.00.00.
XII. Piusz pápa és 1956.
0000.00.00.
A katolikus egyház két évezredes történetében csak egyszer fordult elő, hogy egy pápa rövid időn belül ötször is nyilvánítson véleményt egy ügyben. Ez 1956-ban volt, amikor XII. Piusz pápa a magyarok érdekében emelt szót!
Rózsaeső imaest
0000.00.00.
Lisieux-i Kis Szent teréz közbenjárását kérve rózsaeső imaestet szervez a Nyolc Boldogság Katolikus Közösség Budapesten (IX.ker.) az Örökimádás templomban október 2-án szombaton 19:00-21:00 között. Az eseményt a Mária Rádió élő adásban közvetíti
Rózsaeső imaest
0000.00.00.
Lisieux-i Kis Szent Teréz közbenjárását kérő rózsaeső imaestet szervez a Nyolc Boldogság Katolikus Közösség október 2-án szombaton 19:00-21:00 között Budapesten (IX. ker.) az Örökimádás templomban. Az eseményt a Mária Rádió élő adásban közvetíti.
Reformációi Missziói Napok Pécsett
0000.00.00.
Október 2-án és 3-án a Reformáció Hónapja alkalmából Reformációi Missziói Napokat tartanak Pécsett.

0000.00.00.

0000.00.00.

0000.00.00.

0000.00.00.
Kiáltás A négy magyar nyelvű Mária Rádió közös imára hívja minden este 20 órakor a kedves testvéreket a nemzetért. Nemzetünk, és az egész nyugati kultúrkör sok szempontból belső válságot él át. Sokakban eluralkodott az elkeseredés, a reménytelenség. Sok embernek nincsenek eszményei, amelyekért őszintén tudna lelkesedni. Sok embert kísért a belső üresség, sivatag érzése. Részletek a http://mariaradio.hu/kialtas oldalon érhetők el.
Példaértékű összefogás a délvidéken élő magyarokért A Szerbiában Működő Mária Rádió magyar szerkesztősége már évek óta, mondhatjuk a kezdetektől, együttműködik a magyarországi, az erdélyi és a felvidéki Mária Rádiókkal. A napokban e testvéri össz
0000.00.00.
Beszámoló a Csíkszeredán megrendezett XI. Családkongresszusról A családpasztoráció 10 éves jubileumának évében, szeptember 20-22. között a csíkszeredai Segítő Mária Gimnázium kollégiumában megszervezett rendezvény főelőadója Pál Feri atya Budapestről, arról beszélt, hogy miként lehet tartósan, elégedetten és hittel élni a családban. A sepsiszentgyörgyi Horváth házaspár tanúságtétele arra ösztönözték a résztvevőket, hogy a plébánia évében még aktívabban vegyenek részt plébániai közösségük építésében. A témák elmélyítése érdekében páros és csoportos beszélgetésekre is sor került. Természetesen a szentségimádás és a szentmise ünneplése sem maradt el. A résztvevők önmagukért, családjaikért, egyházközségeikért, valamint az egyházmegye házaspárjaiért és családjaiért imádkoztak.
Ferenc pápa az antióchiai pátriárkával imádkozott a szíriai békéért A szíriai és a közel-keleti békéért együtt imádkozott Ferenc pápa Juhana Jazigi antióchiai görög ortodox pátriárkával vasárnap, a Szent Péter téren a hitoktatók nemzetközi kongres
0000.00.00.
Új főszerkesztő a Magyar Kurír élén A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése alapján október 1-től Kuzmányi István vette át a Magyar Kurír vezetését. Kuzmányi István, megköszönve Neumayer Katalinnak közel húsz éves munkáját, a főszerep helyett a szolgálat szellemében kívánja folytatni a Magyar Kurír vezetését. Az új főszerkesztő köszönetét fejezte ki a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciának, különösen Erdő Péter bíborosnak a bizalomért, mellyel őt a Magyar Kurír vezetésére méltónak találták.
Példaértékű összefogás a délvidéken élő magyarokért
0000.00.00.
A Szerbiában Működő Mária Rádió magyar szerkesztősége már évek óta, mondhatjuk a kezdetektől, együttműködik a magyarországi, az erdélyi és a felvidéki Mária Rádiókkal. A napokban e testvéri összefogás új fejezetének vagyunk tanúi. A Mariathon nevű két napos adománykérésen 952 ember tárcsázta a magyarországi Mária Rádió adományvonalát és 6 millió 80 ezer Ft összegű felajánlás érkezett. Az erdélyi magyar nyelvű Mária Rádió 1 millió 40 ezer Ft-ot gyűjtött össze a délvidéki magyar nyelvű Mária Rádió javára. Két nap alatt több mint ezer hallgató adományozott és nem is kevés az összeg, ami befolyt. Lehet remélni, tervezni: fennmarad a Mária Rádió magyar nyelvű adása a Délvidéken is! Ez az összefogás példaértékű.

Vissza - Korábbiak (tovább)

Keresés / Listázás:
Kulcsszó:
lejártak között is
Mária Rádió • 1133, Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu